Logement

Logement De Stoep is een sfeervol vakantie verblijf  in Appeltern, gelegen in het land van Maas en Waal. Deze accommodatie is een uitbreiding van hotel Moeke Mooren, al jarenlang een begrip in de regio als het gaat om gastvrijheid en gezelligheid. De Stoep biedt in totaal ruimte aan maximaal 28  personen, maar door de praktische indeling kun je hier ook met bijvoorbeel 10 personen goed terecht. De Stoep bestaat uit

  • Een vakantiewoning voor maximaal 14 personen
  • Twee vakantiestudio’s voor maximaal 4 personen per studio
  • Drie bed and breakfast kamers voor maximaal 2 personen per kamer

Door de verschillende onderdelen met elkaar te combineren stelt u zelf de  voor uw gezelschap meest geschikte grootte van de accommodatie samen. De ideale uitvalsbasis dus voor een gezellige (mid-)week of weekend met familie, vrienden of collega’s tijdens een zakelijke meeting.

Voorzieningen
De Stoep is gevestigd in een voormalig stoomgemaal, dat na een grondige verbouwing is voorzien van alle comfort. Met hoeveel vrienden, familie of collega’s u ook komt, aan comfort en gezelligheid zal het jullie zeker niet ontbreken. Zo hebben de studio’s en de groepsaccommodatie een eigen luxe keuken, en zijn er meerdere terrassen waar u van het schitterende uitzicht over de Blauwe Wetering en het weidse polderlandschap kunt genieten. Ook binnen heeft u vanuit de gezellige woonkamer van de groepsaccommodatie een prachtig zicht over het water. Doordat hotel Moeke Mooren op steenworp afstand ligt, kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de vele faciliteiten van het hotel zoals bijvoorbeeld het ontbijtbuffet. Uiteraard kunt u aanschuiven in het restaurant voor een sfeervol diner of op het prachtige terras van Moeke Mooren voor een drankje en/of een heerlijk ijsje, maar zij verzorgen ook graag de catering van bijvoorbeeld een BBQ of lekkere lunch bij de accommodatie zelf.  Op het weiland achter De Stoep kunnen kinderen naar hartenlust spelen en worden op verzoek voor groepen diverse spelactiviteiten georganiseerd.